ДОМА

ШТО Е ОКСИМОРОН?

Оксиморон е блог чија цел е да ги собере на едно место сите сериозни критички рецензии на светски и македонски литературни класици. Да ги следи книжевните промоции и литературни настани и да биде во тек со сите значајни книжевни дела коишто излегуваат на македонски јазик.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ НА БЛОГОТ

Recent Posts